18 Haziran 2012 Pazartesi

Hayat Bir Masal Olsa...

Bu akşam annemin keyfi yerinde,gün boyunca yemek yapan bense yorgun ve mutluyum.Ayrıca spora da başladım acilen 2 kg vermem lazım.Herneyse sabah merak ettiğim bir hidden object oyununu indirmiştim.Hazır yorulmuşken labtobu kucağıma alıp bundan iyi fırsat olmaz dedim.Ayaklarımıda diktim onlar tatlı tatlı ağrırken tıkıdık tıkıdık oynuyorum.Oyunun ikinci bölümünde dişi horozla erkek horozu çiftleştirip bir adet beybi yumurta elde ediyoruz en tazesinden.Sonra o yumurtayı alıyoruz unla,mayayla iyice yoğurup ekmeksi bişey yapıyoruz.Allahım ne kadar doğal ,ne kadar masum sanki ekrandan girip  o dünyaya gitsem bir daha dönmek istemeyeceğim herşey öylesine sıcak ki...


Bazen dünyanın bütün zorluğundan,sıkıntısından uzak yeni bir dünyaya gitmek istyor insan,sadece masumiyetin olduğu bir dünyaya..


Oyunu merak edenler için bir de link vereyim.Haa bu gece arka sıkaklar var oyuna ara vedim.Hemen bitmesin zaten.

10 yorum:

  1. ahaha hidden object oyunlarını ben de çok severim. dur ben de indireyim bi tane ya.

    YanıtlaSil
  2. Tam anlamıyla bağımlılık yapıyor.Arşivimde henüz oynanmamış 20 üstü hidden object oyunu var.Bitmesin diye stoğu canlı tutuyorum.Henüz oynamadıysan dream chronicles serisini şiddetle tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. gamehouse diye bi site var, böyle dandik dandik oyunları parayla satan bi yer. ama üyelere her gün bi beleş tam oyun veriyordu. ben de onu öneriyim dedim. Dream chronicles ı bilmez olur muyum, kral o : ) öpüyorum bilmediğim gözlerinden.

    YanıtlaSil
  4. Ben gamehouse zor oyun çözümlerinde kullanıyorum onun dışında uğramışlığım yok :))

    Bende senin bilmediğim gözlerinden öpüyorum.Arada oyun tavsiyesi de isterim bak

    YanıtlaSil
  5. Bu arada kaçırmışım hergün bedava oyun mu veriyor.Hemen zıplıyorum o zaman gamehouse.Çok teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
  6. ne demek ne demek. aklıma gelirse oyun moyun ne varsa önericem.

    YanıtlaSil
  7. evet kocaman kırmızı bir okla işaretlediğim yerde beleş oyunu görebilirsin. http://tinypic.com/r/2hqszli/6 üye olman yeterli, mailden registration bile istemiyor. ben şimdi antikalı hidden objectli oyunuma yumulucam. adı antiques roadshow. eheh.

    YanıtlaSil
  8. Hemen arkandan geliyorum bekle beni :))))))))))

    YanıtlaSil
  9. oyunu bitirdim nerdeyse, son bölümündeyim fotoğrafı tamamladım sayılır. çok helecanlı geçti. gamehouse'ta bedava daha bi sürü oyun da var üstelik.

    YanıtlaSil
  10. Çok fena baştan çıkarıyorsun şu an beni :))

    Başlarsam kesin sabahlarım ben ha ha ha

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *