21 Ocak 2013 Pazartesi

Adam haklı beyler...

Of bazen o kadar gülüyorum ki. Gelelim neye güldüğüme ,malum 2. el koşu bandı alacağım ya.Sahibinden.com'a falan bakıyorum ama bir ilan var ki o diğerlerinden çok farklı ama ilanı farklı yapan ne ürünün fiyatı ne de özelliği.Ürünün öyle bir hayat hikayesi var ki.Boşanma sebebi olur o kadar.

İlanı aynen copy/paste olarak ekliyorum;

2012 mayıs ayında eşimin yoğun ısrarları sonucu dynamic calipso marka koşu bandını yanında verilen masaj aleti ile birlikte 899 liraya terminal yolundaki özdilek mağzasından aldım. Kendileri cihaz eve geldiğinde 10 dakikalık bir deneme sürüşü yaptılar ve birdaha hiç kullanmadılar.Cihaz yaklaşık 10 aydan beri evde yatmaktadır. aldığımda 2 yıl garantili aldım 1 yılı hayla duruyor. Gayet kullanışlı çok ses yapmaz , saatte 12 km ye kadar koşulabiliyor. Nabız öçümü var. Hız ve menzil ölçümü var.Kargo alıcıya aittir. Alıcıya şimdiden hayırlı olsun.

Adam haklı beyler.Dağılın. !!!!  :))))

Sen git soğukta,karda kışta çalış ,milletin ayak ve ağız kokusuna kadar her türlü uzvunun kokusuyla derbeder ol (bu kısım sırf demogoji atlamak serbesttir) hatuna koşu bandı al o bir kere bile kullanmadan kenara atsın.Sen olsan kızmaz mısın? Kızarsın tabi.Adamın öfkesi hala geçmemiş ilanda bile hatunu taşlıyor.Amcayı sevdim ellerinden öpesim geldi şu an

5 yorum:

  1. biri sesimizi duydu sonunda. : 9

    YanıtlaSil
  2. Ha ha ha (sesli güldüm resmen )

    YanıtlaSil
  3. :) çok hoş yazmış =)
    banada beklerim.

    YanıtlaSil
  4. ben REAL'den almıştım git bak bence sürekli kampanya oluyor ayrıca zayıflamak için bisiklet, koşu bandından daha etkili.

    YanıtlaSil
  5. Maalesef burada real bile yok oldukça kör bir noktadayım :)) Bisikletin sadece bacak bölgesini zayıflattığını duymuştum o yüzden almaktan vazgeçmiştim ama olmazsa yeniden araştırayım fikir için saol

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *