27 Ocak 2013 Pazar

Herkes gider mersine emc gider tersine !!

Başlık konuya cidden cuk oturuyor.İnsanlar yaz geliyor diye diyete başladı.Ben anneme kilo aldıracağım diye 4 kilo aldım.Koşu bandı alayım diyorum 2. el bulamıyorum.Spor merkezine gideyim diyorum.Çok uzak ,yağmur bitse kar başlıyor,kar bitse yağmur başlıyor.Çaresiz evde spora geri döndüm.Zaten kilo verme konusunda çok korkum yok inanılmaz derecede spor yapabilen biriyim.Hatta şu an bu satırları sporumu bitirmiş dinlenirken yazıyorum.Pilim bitti yani gece gece.

Eğer sizde benim gibi evde spor yapıyorsanız tavsiyem maden suyunu yanınızdan eksik etmeyin.Zaten spor sırasında insan hiç içmiyorsa 1 lt su içiyor ben 1 şişe maden suyumu,2 bardak soğuk bitki çayımı ,yetmezse içme suyumu masamın üzerine hazırlıyor, spor için seçtiğim yüksek tempolu müzikleri de açıp en az 45 dakika spor yapıyorum yıllardır hep böyle kilo verdim.Bir de yemek yemeyi bırakabilsem muhteşem olacak ama annem kilo alsın diye börek,çörek,dolma ve akla gelebilecek her türlü iştah kabartıcı yemeği yapmak zorundayım.Yapınca da yemeden olmuyor.Ama yeter arkadaş.Dur demek lazım bu gidişata

Sporu bir kenara bırakırsak kendime bordo ile koyu kırmızı arasında yüksek belli bir etek dikiyorum ve sanırım yarın bitecek.Bir de yeşil elbise dikiyorum o da bitmek üzere.Neyse ben gidiyorum artık.Üşümeye başladım terli terli oturmayayım cıs olurum sonra yoksa :))

Notumsu; Resimdeki sportif karakter nasıl ama.İnsan gece karanlıkta görse kendini korku filminde zanneder :))

2 yorum:

  1. Bunlar nasıl sporlar? nasıl hareketler? hazır bende bu ara evdeyken yapayım.. dvd falan mı izleyip yapıyorsun bana da anlattt :)

    YanıtlaSil
  2. Tamam ayrıntılı post hazırlayacağım bunun için

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *