9 Ocak 2013 Çarşamba

Kumaş ve Tuhafiye Alışverişi ve yeni fikirler

ALLAH'ım biri beni durdursun.Durun yaw.Niye beni biri durduruyor.Bırakın beni kendi halime.


Çok şiddetli ve öldürücü fikirlerle dolu bir alışveriş yaptım bugün.İmitasyon kürk kumaşlar,zincirler,buton çiviler, yapıştırma boncuklar, desenli kurdele.Peki bu malzemelerle neler yapılacak ?

Apoletler,kürk yaka,yaka kolye ve yeni dikeceğim kazak için aplike olacaklar kendileri.Tabi ki tüm yaptıklarımı fotoğraflayacağım (Dandik cep telefonumun kamerasıyla .Ha ha ha ha :))))

Neyse ben işe girişiyorum....

Not; Bu yazıyı asla okumayacağını bilsemde bana 1 mt zinciri 2.5 tlye satmaya çalışan tuhafiyeciye; Metresini 0.6 tlye aldım sana inat çatla :))))

2 yorum:

  1. hasetinden çatlasın o tuhafiyeci! size de kolay gelsin azminizi hayranlıkla izliyorum. acemi terziden acemi terziye selamlarla.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.Saolun :))))

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *