25 Ocak 2013 Cuma

Sınava Nasıl çalışılamaz !!!

Evet sınavlara çalışma özürlüsü olarak "Sınavlara nasıl çalışılamaz" adlı saçma sapan konuyla karşınızdayım.Finaller bitti çok şükür ve sınav sonuçları birer birer açıklanıyor.Az bir zayiaatla kazasız dertsiz bir sınav dönemini daha kapattık.Son yıllarda ders çalışmak benim için azap oldu. 3 tane üniversite deneyiminden sonra derse dair herşeyden nefret etmeye başladım.Sınavlara asla ve asla çalışamıyorum.Sınava gireceğim gün sabahın köründe okula gidip çalışmaya çalışıyorum.Cidden berbat bir duygu.Arkadaşlarım 30 sayfa özet çıkarmış benim elimde text bile yok.Pcyi getirmiş flash bellekten ders çalışıyorum.Ama ne hikmetse nereye çalışsam oradan çıkıyor sorular.Eeee yılların tecrübesi var.4 yıllık üniversite okumaktan başım döndü.Adam gibi atama yapsalar zırt pırt bölüm değiştirmek zorunda kalmayıp başbakanın tavsiyesine uyacak 3 çocuk yapacaktım ama olmadı (burada sesli gülüyorum ne üç çocuğu yaw ben kendim çocuğum daha)

Neyse efenim C+ sınavına nasıl çalışmışım hep birlikte ayrıntılı inceleyelim;

Pcde neşeli günler filmi açılmış,Bizzat el emeğim göz nurum paper lamp'ıma mumumu koymuş, mandalina suyumu en double'ından sıkmışım.İşte emc'nin c+ nın suyunu çıkardığı an 



2 yorum:

  1. aa neşeli günler'i ben de yeni indirdim, gülen gözler ve bizim aile ile birlikte. limooooğğğn diyip iyi eğlenceler diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ben eski aile filmlerinin hastasıyımdır.Münir Özkul ve Adile Naşit olan filmlerin bendeki yeri ise daha ayrıdır.Çok teşekkür ederim bende iyi eğlenceler dilerim

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *