22 Şubat 2013 Cuma

Evimi Özledim..

Bu yazıyı yazarken oturmuş hüngür hüngür ağlıyorum.2 yıldır üzerime kabus gibi çöken bu şehirden kaçmak istiyorum.O kadar çaresizim ki.Evimi ,kedilerimi ,bahçemde kabak çiçeği yetiştirmeyi özledim.Limanda küçük yürüyüşler yapmayı,limandaki balıkçı barınağından balık almayı,çevre yolundan tüm sahili seyretmeyi,parkta yeşilliklerin arasında kaybolmayı,yazın sıcağına rağmen buz gibi denize girmeyi ,lale toplamayı,içme suyuna mersin dalı ıslatmayı özledim...

Bazen herşey için o kadar geç kalıyoruz ki.Sanırım ben de hayata geç kaldım.Hep söylerim ne kadar hızlı koşarsanız koşun kaderden hızlı koşamazsınız.Eğer şanslıysanız size sunulmuş bir takım ikramlarla yola devam edersiniz.Ama bazıları için kader o şansı hiç tanımıyor.Birşeyler değişiyor belki ama sizin için doğru zamanda ve doğru yerde değil.Bir senkronizasyon sorunu var.Asla birbirini yakalayamayan anlar.İşte ben hep o anları yaşıyorum.

Yoruldum artık.Yerine oturmayan ,düzenli görünen düzensizlikten çok yoruldum


Herneyse ....

2 yıl önce kendi çektiğim fotoğrafla bu konuya noktayı koyuyorum






6 yorum:

  1. evin nerede, şu an neredesin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Egenin oldukça trustik bir kıyı beldesinde yaşıyoruz normalde.Aslen egeliyim

      2 yıldır ise eğitimim dolayısıyla İç anadolunun en berbat illerinden birinde yaşıyorum.Annem rahatsız olduğu için tatillerde eve gidemiyoruz

      Çok fazla açıklayıcı olmadığını biliyorum ama :(((((

      Sil
  2. yok yok oturttum ben kafamda. bu özel ve rahatsız edici olabilir ama babanız veya kardeşiniz nerde? varsalar tabi.

    YanıtlaSil
  3. Babam uzun süredir hayatımda yer almıyor.Kardeşimde yok tek çoçuğum maalesef :))

    ve kesinlikle tek çocuk önermiyorum en az iki çocuk arkadaş.Aşağısı kurtarmıyor :)))))

    YanıtlaSil
  4. anlıyorum, zor bir hayat. ama kadın kadına huzur içinde yaşamanız güzel hiç değilse. umarım anneniz en kısa sürede sağlığına kavuşur.

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *