14 Mart 2013 Perşembe

Aranan Bakıcı Bulundu....

Emc film gururla sunar.Çok zor geçen bir haftanın ardından umutla gözümüzün göbeğini açtık.

Oldukça geniş bir ekip olarak bakıcı arıyorduk ki aranan kan an itibariyle bulundu.Oldukça tatlı bir genç hanım herşey dahil olarak anneme bakacak.Uzun zamandır yorgun olan emc ise bol bol dinlenmeyi planlıyor.Gelsin kendin yap projeleri gitsin başkası yapsın sen bak projeleri.En önemlisi annem daha iyi, yaşadığımı ,nefes aldığımı yeniden hissediyorum.Haaa bu arada biraz kilo verdim ama hala vermem gereken 3 kilo var.Onları unutmuş değilim hain bıngıldaklar :)))

Dün bir hışımla aldığım cep telefonu ise bugün geldi.Koşuşturmaktan alete yarım yamalak baktım ama garanti belgesi gelmediği için geri gönderdim.Sanırım uzun süredir almayı planladığım telefonu alacağım.

Bahar geliyor topuklu ayakkabı ve elbise sezonunu açmanınsa tam zamanı....Allahım yaşıyorum galiba :))))))))))




2 yorum:

  1. "En önemlisi annem daha iyi"
    işte en önemlisi bu. anneniz iyi olduktan sonra her şeyi yapabilirsiniz. zevkle okuyorum sizi.
    bu arada neşelendirecek birşey: pastelgames.com'da değişik oyunlar var, hidden object yok ama point and click tarzı pek çok oyun var, üstelik hikayeleri de iyi. aurora'yı öneririm, severseniz oynayın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Bende yorumlarınızdan güç buluyorum ve sizin yorumlarınız beni çok neşelendiriyor.Saolun :))

      Sanırım oyun oynamanın da tam zamanı.Bu fikir çok iyi geldi :)))

      Sil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *