30 Mart 2013 Cumartesi

Bir alışveriş klasiği ve Bol çürüklü günler

Dün oldukça olaylı birgün geçirdim ama bu bile beni durdurmaya yetmedi.Neyse önce onu anlatayım da biraz gülelim.Dün sabah saatlerinde dersim vardı ve tek kişilik sıralarda,daracık bir alan da dikkatli dikkatli dersi dinliyordum.Derken telefonum çalmaya başladı.O panikle dışarı çıkayım derken ayağım bir anda boşta kaldı.Sanırım tansiyonum düştü ve biranda kendimi yerde buldum.Yüzüstü düşmüştüm ve işin kötüsü kalkamıyordum hocamızla birlikte 4 kişi beni yerden kaldırdı.Hocam su getirin diye bağırıyor bense telefonu verin diye.Neyse ki annemin birşeyi yokmuş ama iki saat sonra benim çürüksüz tek bir yerimin bile olmadığını anladık.Yüzüstü düşmeme rağmen kalçam bile çürümüştü.Bugünse o çarıklı çürüklü halimle sabahın köründe yollara düştüm.Eeee alışveriş aşkı bu dövseler yine de hızımı kesmez (gerçi dövülmekten beter oldum)))

Neyse aşağıdaki güzelliklerin yarısını bir mağazadan aldım diğer yarısını başka bir mağazadan. Aldığım gömlek ve tişörtün ise resimlerini çekmedim.Açıkçası zor geldi.


Peplum ceket 20 tl

Salaş bluz 10 tl

Ayakkabılar 20 tl 


Babetler 20 tl


Çanta 10 tl 

Görüldüğü üzere hala ayakkabı almaya devam ediyorum.Duracağımı da hiç sanmıyorum.Bu aralar ayakkabılar her yerde indirimde ama bu kadar kalitelilerini bu fiyata bulmak benim içinde sürpriz oldu.

Pazar günü ise bölümümüzün pikniği var tüm çürüklerime rağmen top oynamayı planlıyorum.Acı yok ,acı yok :)))


2 yorum:

  1. ceket: awesome! ayakkabılara gelince, babet ben zaten pek sevmem, topukluyu da senin tarzına yakıştıramasam da kurtarıcı olacağından eminim. insana heves,ilham gibi gerekli duyulardan veriyorsun yahu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Alışveriş her kadın için bir aşktır.

      Ne aşk ama ....

      Sil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *