2 Mart 2013 Cumartesi

Dekoratif Pasta Süslemesi ve Günün Projesi

Bugün kendime izin verdim.Pc başında miskin miskin pinekleyeceğim.Akşama doğru yeşil gömleğime şu sıralar çokça gördüğümüz yuvarlak dirsek çalışması yapacağım (Resimleri burada olacak)

ve güzel pastaları sevenler için dekoratif, pratik bir pasta süsleme önerisi.Ben çok sevdim.İhtiyacınız olan sadece yuvarlak dekoratif bir kağıt.Kendiniz bile kesebilirsiniz.Hatta farklı motiflerde oluşturabilirsiniz


2 yorum:

  1. bunu görünce aklıma ortaokuldayken babama yaptığım pasta geldi. değişik bir tarifti, hatırlasam yeniden yapacağım çünkü hayatımda yediğim en lezzetli şeylerden biriydi. tarif eksikti, içinde bal ve bolca kakao vardı, kek kabaramamıştı. hatta en son küçük küpler şeklinde kesip kürdanla yemiştim o kadar yoğun bi tadı vardı ki. keşke yeniden bulabilsem o yanlış tarifi. :D her neyse, babama o pastadan (kekten) yapmıştım, sonra kağıttan bir balık kesmiştim, balık şeklinde bir delik. pudra şekeri dökmüştüm filan, çok hoştu. aslında. : )

    YanıtlaSil
  2. Çocukken herşey ne kadar da güzeldi değil mi ama.Sen anlatınca aklıma geldi ilk yaptığım börekler resmen odun gibi kalın açmıştım hamurları yine de yemiştik ama ilkler başkadır.

    Balık şeklinde kağıt kesen biri oldukça becerikli olmalı bu arada.Pastaları bekliyoruz :)))

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *