15 Mart 2013 Cuma

Diana Moden ve Shik dergileri Mart sayıları

Dergileri iki gün önce indirdim ama içinde ne var deseler inanın hiç mi hiç hatırlamıyorum.Bu aralar çoğu şeyi unutuyorum bu nedenle ön izlemeli olarak indirme linki veriyorum.Siz bakın beğenirseniz indirin hatta çok beğenirseniz bana da güzel bir elbise dikebilirsiniz ,zevkle giyerim (arsız emc )
Diana Moden için tıklayınız

Shik için tıklayınız

Neyse sizden bana hayır yok tabi o yüzden elbisemi satın aldım ben .



Minik çiçek desenli viskon kumaştan olan günlük bir elbise okula gider gelirken giyerim dedim.Bir de kapanan mağazaların birinde indirimde fırfırlı bir kot gömlek ve kot ceket aldım ama şimdilik fotoğraflayamıyorum.İnşallah pazartesi bakıcı işe başladıktan sonra onlarla bazı projeler yapacağım.Ayrıntılı olarak inceleriz artık



Yazmayı unuttum tabi essence markalı ürünler elime ulaştı smokey eyes kit dışındaki aldıklarım bir işe yaramaz.Smokey eyes kit ise çok hoş.Özellikle saatler geçsede akmıyor ama çok aşırı pigmentli değil.Sıradan günlerde rahatlıkla kullanılabilir.Sanırım bu markanın en güzel ürünleri gel eyelinerleri

 

2 yorum:

  1. dergileri ben de indirmiştim, bana bir uğrasana yahu hiç okuyanım edenim yok. essence'in eyeliner'ları iyi demek, noted. : )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaw ben senin blogun olduğunu bilsem gelmez miyim :)) (şaşkın emc )

      Hemen zıplıyorum

      Sil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *