17 Nisan 2013 Çarşamba

Çantaların gücü adına....

Evet nihayet günlerdir peşi sıra süren sınavlarım bugün 1 günlük ara ile bana nefes alma imkanı tanıdı.Tabi bende hemen kendimi alışverişe attım.Günlerdir çantalarımın azlığından yakınıyordum.Bugün onları aradan çıkarayım dedim.

Sürekli alışveriş yaptığım mağazaya yeni çantalar gelmiş.Hem de renk renk .

Hazır kırmızı gömlek,babet falan almışken kırmızı bir çanta da almak şart olmuştu.Aynı çantanın bir de mint yeşili vardı ki düşmanımı mint yeşiline boyasalar onu bile alır baş köşeme oturturum :))) Tabi çantayıda cüzdanım mahkum aldım.Birde pembe zımbalı bir çanta vardı onu da sevdim ama abartmamak adına almadım kiiiii mağaza sahibi onu da zorla hediye etti.




Çantaların boyutları oldukça büyük belki resimde anlaşılmıyordur.Hepsi gündelik kullanım için.Rengarenk bir bahar geçirmeyi planlıyorum kendileriyle.Fiyatları ise 10 tl :))

4 yorum:

  1. kendimi paralamak istiyorum acıdan, hayatta en sevdiğim şey kare-dikdörtgen formlu çantalar, kutu gibi olanlar ve mint yeşili bi de, on lira diyorsun, öleyim mi ne yapayım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın ölme yaw.Sana ihtiyacım var.Sen iste ben sana hediye edeyim.Zaten bir kaç tane daha var benim satıcının stoğunda iste hemen alayım :))

      Sil
    2. eheheh yok utandım şimdi :) ben her zaman burdayım, bıdıbıdı yorum yapmak, bilgi almak, tüketmek için :p

      Sil
  2. Rica ederim.Tüketmiyoruz bol miktarda üretiyoruz.Düşünsene yakında gardıroba sığamayacağız :))))))

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *