22 Mayıs 2013 Çarşamba

Kuş oldum Uçuyorum:))

Kelebek değil kuş oldum.Kelebeğin ömrü az olur ben annem yaşadıkça yaşamak istiyorum:))

Bu aralar hayatım yön değiştirmeye başladı.Hani diyordum ya kırılma noktası diye.Sanırım benim hayatımda da  küçük çaplı bir fay hattı oluşmaya başladı.Umarım bu bir başlangıçtır

Annemin doktoruyla yaptığım son görüşmede kanserin oldukça yavaş seyrettiğini öğrendim.İçime su serpildi açıkçası.Umarım daha çok zamanımız vardır.2 aydır mamayla besleniyordu şimdi yeniden yemek yemeye başladı ona ayrıca seviniyorum.Benim küçük ısırgan & ayrık otum:)))

Benim hayatımda biraz canlanmaya başladı.Üst sınıftan daha çok memuriyeti ve öğrenciliği bir arada götüren insanlarla tanıştım.Açıkçası uzun zamandır çoluğun -çocuğun içinde olmak beni yıprattı.Eeee ne de olsa yaş 25 (yaşlanıyorsun emc)

Neyse tabi sadece onlarla değil yeni öğrencilerle de tanıştım ama çok şeker insanlar.Hep birlikte güzel yerleri gezmeye iyi vakit geçirmeye başladık.6 yıldır öylesine eve bağlı yaşıyordum ki .Adete dışarıda bir hayat olduğunu unutmuştum.Saolsunlar yeniden hatırlattılar.Annemde çok mutlu tanımadığı bu şehirde artık geziyor,ziyaret ediliyor,yeni insanlarla tanışıyor ve en önemlisi daha sağlıklı bu aralar.

Ayrıca bir an evvel otomobil almaya çalışıyoruz.Akşam çok güldürdü beni.Kırmızı bır otomobil beğenmiştim."Ne bu böyle ciğer gibi.Her gittiğimiz yere biz geldik diye bağıracak mı böyle " dedi.Gül gül çatladım.Arabanın rengini beğenmemiş hanımefendi :))

Bende 49 kgye düştüm ama nedense hala kilolu geliyorum kendime.Gerçi hala löp löp et her yerim.Kemiklerimi görene aşk olsun.Zayıflamaya devam :))))

2 yorum:

  1. çok sevindim böyle olmasına, annenin de sosyal bir çevre edinmesi ona ne kadar iyi gelmiştir kim bilir. ayrıca çoluktan çocuktan, seni anlayamayacak fesat ufak beyinli insan kümesinden uzaklaşman ne kadar iyi olmuş. hep böyle mutlu ol. : )
    bu arada 2. el, düzgün görünümlü arabalar var 17-18 bin liraya. gene de çok fazla, ahh elalemin amerikasında gayet düzgün arabaları 3bine 4bine alsınlar, biz burda 18bine maksimum fiat palio alalım. : )) ama fiat palio sana çok iyi gelecektir. çok az yakıt tüketen, tam şehir içi arabası. düşünsene anneni istediğin gibi gezdirebilmeyi, belki yakınlardaki şehirlere gezmeye gidebilmeyi, ev alışverişi kolaylığını.. ahh umarım o günler çabuk gelir : )

    YanıtlaSil
  2. Çok saol.Umarım aynı mutluluk rüzgarlarını sende yaşıyorsundur :))

    Çevre ve insan değişikliği gerçekten çok iyi geldi.Aman nazar değmesin:)) Arabaya gelince 17-18 binlik birşey almam şu an sözkonusu değil.Onlar bütçemi aşıyor ama yinede güzel arabalar var.Şimdilik orta sınıf birşey olsun bana yeter.Hatunumu gezdireyim başka birşey istemiyorum :))

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *