13 Haziran 2013 Perşembe

Tuhaf günler ve arkadaşlıklar...

Facebookta uzun süre kapak fotoğrafımdaki karşılama metni"Hayata bol miktarda fransız" dı.Evet bu bir gerçek ben hayata bol miktarda fransızım hele de insan ilişkilerine.

Bugün tuhaf birşey öğrendim.Öncelikle yaşananları özet geçeyim.Bundan 3 hafta önce üst sınıflardan bir arkadaşın (erkek) muhabbet sırasında grupça gezdiklerini konuşuyorduk.Şakayla beni de çağırın dedim.Bu olaydan 1 hafta sonra pikniğe gideceklerini ve beni de davet ettiklerini söyledi.Gruptaki kız yoğunluğunu falan öğrenip geziye gitmeye karar verdim.Neyse gün geldi gittik çokta eğlendik.Ama işin ilginç yanı grup içindeki bazı erkeklere geziye gideceklerini söylememişler.Alınanlar bile oldu.Sonrasında bu kalabalık grup annemi ziyarete geldi.Arkadaşlığımız daha da pekişti.Ta ki ben kokteylde siyah bir elbise giyene kadar.Sonrasında kızlarla arkadaşlığımız aniden bitti.Çokta şaşırmadım zaten.Neyse zaten grup içinde kızların çokta fonksiyonu yok

Bugünse düzenlenen pikniğin benim için yapıldığını özellikle gruptaki bazı erkeklerin davet edilmediğini öğrendim.Tabi olaylar bununla bitmedi.İki gün önce türkçe olimpiyatlarına gittiler (çoğu) gitmeyen arkadaşlardan biri beni paten kaymaya davet etti.Saat erken old.dan kabul ettim.Çünkü olimpiyatlar geceydi ve geç döneceklerdi gidemezdim.Olimpiyatların ertesi günü benim için geziyi düzenleyen arkadaş ( o olimpiyatlara gitmişti).Ne hikmetse bizim diğer arkadaşla patene gittiğimizi öğrenmiş.Bana bir hayli kızmıştı ama çok belli de edemedi.Hala doğru düzgün konuşmuyor benimle.Diğer arkadaşa gelince (patene gittiğim) yaşımı çok küçük sanmış ,öğrenince biraz şoke oldu.Çok güldüm.Yaw ben sizi arkadaş gördüm siz işi nerelere çektiniz.Şimdi insan deyip görüşüyorsun adamlar başka şeyler düşünüyor.Kızlarla takılayım erkeklerle arkadaşlık yapmayayım diyorum.İnanın konuşacak ortak konu bulamıyoruz.Hiç olmazsa erkeklerle gündem,teknoloji falan konuşuluyor ama onlarda arkadaşlıkla yetinmiyor.Vallahi bi çıkar yol bulamıyorum

Bunları niye yazdığıma gelince.Yazdım işte içimde kalsın istemedim

9 yorum:

  1. Erkekler, kendileri gibi sohbet edecekleri, kendilerini rahat hissedecekleri akıllı kadınları severler, hem severler hem korkarlar.. Ötekilerinden seni akıllı ve özel buldukları kesin:)Hatunlar resti çekmiş iyide etmiş. Hemcinslerimin aptallarından nefret ederim. Hele sadece saç makyaj konuşan cinsinden başka bir halt bilmeyeninden, çevrem bunlarla dolu olmasın diye ayıkladım durdum. Düşün en yakın kankam erkek hemde 10 senelik, herkesin kız arkadaşı düğün şahidi olurken benim kankam oldu:) Eşiminde kankası şahitti:) Düğünde baya bir yadırgamışlardır sanırım.
    Çıkar yol bulmana gerek yok, doğru yoldasın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu öğrendiğime çok sevindim shemellon.Bazen yanlış mı yapıyorum diye düşünüyorum çünkü.Kadınlar gerçekten zor ve anlaşılmaz,dostlukları kesinlikle güvenilir değil.Erkekler daha doğal ve açık sözlü.Umarım benimde senin gibi bir kankam olur :))

      Sil
  2. kendin gibi ol, kokteylde siyah elbise giyilir, insanlara kibar davranılır, garip durumlardan zarif bir şekilde el-ayak itinayla çekilir. "has kadın" bunu böyle yapar. sen de bir has kadın olduğuna göre sorun yok. : )
    yalnız arkadaşla paten kaymaya tek gittin ya, işte orda biraz daha düşünceli davranmalıydın. çünkü "tek" gittin, garip olabileceği belliydi. bu senin suçun değil tabi ki, ama türkiye "sadece arkadaş" ilişkisini hala kaldıramıyor. :))
    kızlar konusuna girmiyorum zaten, bi Allahın kulu da insanlık edip "ulan şu kızın ne zor hayatı var, gene de elinden geleni yapıyor, helal be" demiyor. fazla ilginçsin onlara göre, kaldıramıyor. valla uyuz hamam muhabbetlerinin ortasına düşmüşsün, ordaki hatunlar resmen düğünlerinde "ay hihihihihihi" diye gülerek ve straplez gelinliğini çekiştirip göğüslerini hoplata hoplata halay çeken kadınların bi 5-10 sene önceki modeli. :0 kızım bi an önce iş bul ve kaç ordan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hilal harikasın yine döktürmüşsün :)) Aslında patene tek gitme meselesinin aslı şu.Ben tek çocuğum ve bugüne kadar annem beni hep teyze çocuklarımla büyüttü ve onlarda erkek:)) Böyle olunca ben hep erkekler arasında büyüdüm.Oldum olası arkadaşlarım erkektir benim :))

      Ama dediğin gibi burası Türkiye :))

      Sil
    2. o değil de benim aklım o elbise de kaldı. hadi bi üşenme de kalk giy, resmini çek nolursun :D

      Sil
    3. Dur çekilmişi var.O gün çekilmiştik

      Sil
    4. Elbise bu.İnan bana hiç abartılı değil.Normalde günlük giymek için almıştım :))

      http://1.bp.blogspot.com/-hsJ6sTIfp-g/Ub4a3pGyNGI/AAAAAAAADNM/TXmWGW67gn0/s1600/2013-06-16_230622.jpg

      Sil
  3. altına çorap da giymişsin ben çok beğendim. kız bi de kolye takaydın, ya da bilemedim küpe takaydın. :0 çok güzel olmuşsun ama maşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim.Abartılı olmasın diye mümkün mertebe takı kullanmadım.Sadece kulağımda dudak şeklinde metal küpeler vardı ama oldukça küçüktüler

      Ama inan bana bu kadarı bile çevredekiler için çok abartılıydı :))

      Sil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *