12 Temmuz 2013 Cuma

Biz Tatile gidiyoruz :)))

Evet son aylarda yaşadığımız sinir harabiyetlerinden sonra annemde bende dayanma noktamızın son demlerini yaşıyoruz.Bir an evvel egeye gitme zamanıdır.

Annemin bir arkadaşının yanına gideceğiz ilk istikametimiz balıkesir,eğer işler yolunda giderse altınolukta full eşyalı bir ev tutmayı planlıyorum.O kadar özledim ki...

Ve en önemlisi 2 ay sonra buraya,bu şehre yine annemle dönmek istiyorum.Durumu iyi değil zor bir yolculuk bizi bekliyor ve tek dileğim onu altınolukta ebedi yolculuğuna çıkmadan buraya geri getirebilmek..Şu hayırlı ramazanda en büyük dileğim bu

Umarım bu kez hayat bize tatlı birkaç anı bırakma şansı verir

Kendinize iyi bakın...



4 yorum:

  1. ben de evinize gidiyorsunuz diye çok sevinmiştim, ama Altınoluk da nefis bir yer. bu tatil sana çok iyi gelecek gerçekten. umarım yolculuğu rahat rahat atlatırsınız. ve umarım denize girebilirsin, düşünsene ne kadar ferahlayacaksın : ) çok sevindim böyle planlar yapmana.

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim hilal hayat devam ettikçe bizde planlar yapıyoruz :)))) umarım herşey yolunda gider

    YanıtlaSil
  3. Bu tatill inşallah ikinize de çok iyi gelir. Yolunuz açık olsun.

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *