6 Ekim 2013 Pazar

Nişan,Ayrılık....

Evet bu aralar hayatım mix olmuş durumda.1 aydır devam eden ilişkim an itibariyle son buldu.Bayramda izmirde nişan yüzüğü takacaktık ki an itibariyle bitti.Üzerimden büyük bir yük kalktığını hissediyorum.Sevmeden ilerleyen bir ilişki cehennem azabından öteye geçmiyor.Hani büyükler diyor ya aman yavrum senin sevmen şart değil o seni sevsin düşünsün diyorlar ya .Bu koca bir yalan.Hiç bir kıpırtı hissetmediğiniz bir insanla değil bir ömrü 15 dakikayı bile saate bakarak geçiriyorsunuz.Bu durumda sizi seven insanda mutsuz oluyor.Çifte mutsuzluk yani özetle

İlişki bölümününü aydınlanma çağına erdirdiğimize göre gelelim diğer kısımlara.Evimi boşaltıp yurda çıktım.Sağlık problemlerim artınca evde kalmakta sıkıntı oldu.Ama çok ciddi birşeyim yok arada bir tansiyonum olacak dengesiz haylazlıklar yapıyor.Yurt hayatını ise sevdim ekmek elden su gölden.Ama daha alışamadım.Pazar günü sabahın 07 .sinde kalkıp koridorda volta falan atıyorum.Yurda geldiğim ilk gün ise odaya iki kişi geldiğini sanmışlar o kadar çok eşya getirmişim ki :)))

İş hayatımda ise işler yolunda çok şükür.Yeniden kendimi işe vermeye başladım



Annem mi? Onunla ilgili güzel haberi sona sakladım.Evi boşaltırken yıllardır giymediği bir kazağını buldum.Yıllarca kucağına yatıp içime çektiğim o güzel koku kazağının benliğine öylesine sinmiş ki.Kokladıkça annem yaşıyormuş gibi oluyorum .Bu inanılmaz bir duygu.Kazak şu an yurtta dolabımda.İitinayla koruyor ve itinayla kokluyorum :)))))))

4 yorum:

  1. Bazı değişiklikler insanı yeniden canlandırıyor. Bana ayrılık yaradı mesela, umarım sana da yarar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok işe yarayacak gibi görünüyor Leah :))

      Sil
  2. Canım daha yeni bloguna gelebildim. Hayatın düzene girmeye başlamış. İnşallah daha da iyi olur. Anne kokusu bir başka olur. Mutlu olmaya çalış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Mutlu olurum ama henüz bu pek mümkün değil.Hayatım bomboş geliyor bu aralar...

      Sil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *