22 Ekim 2013 Salı

+ yükler - leri gerçekten çekiyormuş ....

Emc ne abuk subuk bir başlık bu dediğinizi duyar gibiyim.Ama siz bunu diyemeden ben konuya giriyorum.Berbat bir bayram geçirdim.Annemin ölüm beyanları için memlekete gittiğimde babam bayram sonrası için evinin anahtarını istedi.Bayram boyunca ev boşalttım.En büyük hatayı ise yeni bir ev aramakla yaptım.Ailem (teyzemler) yeni bir ev aradığımı öğrenince kızılca kıyamet koptu.Onlara çalıştığımı söylememiştim.Neden söyleyecektim ki .Onlar bir kez olsun anneme nasıl baktığımı sordular mı? Ablalarına birşeye ihtiyacın var mı ? dediler mi ? Hayır efendim demediler emc nasıl bakarsa baksın umurlarında bile olmadı.Neyse mecburen webmaster olarak çalıştığımı anlattım.Ama işler benim düşündüğüm gibi olmadı.Başta büyük teyzem ve babam olmak üzere herkes beni el üstünde tutmaya başladı ki.Bu durumun beni ne kadar rahatsız ettiğini,midemi bulandırdığını anlatamam

Babam beni attığı eski evi müteahhite verip yeni daire alacakmış benim için (duyda inanma) ha zırt pırt param az ama sana para gönderirim diyor (sanki ihtiyacım varmış gibi) ,Teyzemse bana çeyiz yapıyor (ölüyorum ya evlenmek için) Haa unutmadan o arada havuzlu lüks bir sitede ev tuttum.Onuda teyzem yerleştirecekmiş (pehhh)

Zırt pırt arayıp sevgi gösterisinde bulunuyorlar.Nefret ediyorum hepsinden.Hayatımdan çıkarayım derken iyice hayatımın göbeğine soktum onları.Ne diye ev aradım sanki.....

Özetle başlığa ve postun ana temasına geri dönecek olursak evet + yükler - leri çekiyormuş.Yaşadım,gördüm,öğrendim.....

Unutmadan kendime çok güzel elbiseler aldım onları bir ara fotoğraflayacağım.Bu yazıyı 15 saatlik bir yolculuk sonrası yurttaki yatağımda boğaz ağrısı içinde yazıyorum.. (Amma detaya girdim yaw )

4 yorum:

  1. geçmiş olsun emc umarım gerçekten samimidirler ve seni üzmezler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol :)) Açıkçası hayatımın hiçbir döneminde onların iyi niyetli olduğunu görmedim.Gölge etmesinler başka ihsan istemez :)))

      Sil
  2. Canım anladığım kadarıyla normalde İzmir'de yaşamıyorsun. Okulun başka bir şehirde. İzmir de ev tutacağına okulun olduğu şehire taşı eşyalarını. Hem oraya kira ödemezsin. Hem de uzak durmuş olursun.

    YanıtlaSil
  3. Evet aslında çok haklısınız ama şu an okuduğum okul iç anadoluda ve ben kendi kültürümü ,kendi memleketimin insanlarını en önemlisi denizi özlüyorum.Zaten tuttuğum ev aileme uzak.Ve bu aralar tavrımı koymuş durumdayım.Asla bana yaklaşmalarını istemiyorum

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *