7 Mart 2014 Cuma

Değişik Bişeyler Yapalım....

Hep yaptığımız şeyler yerine bugün bence değişik bişeyler yapalım. Ruhumuzu arındıracak ruhumuzdaki tonsinleri söküp atacak bişeyler...

Hepimiz sonsuza dek yaşayacakmışız gibi bakıyoruz hayata ve ölüm hiç beklenmedik bir anda bizi yakalıyor.Ve geriye baktığımızda gördüğümüz tek şeyse kendimiz için bencilce nasıl savurup hacarken "diğerlerini" görmezden geldiğimiz.

Bugün öyle yapmayalım "diğerlerini" de görelim dünya gözümüz değil gönül gözümüz açılsın,Maneviyatımız önplana çıksın,Ruhumuzdaki kırıkları onaralım.

Annemle 3 yıl önce başladık kış aylarında kuşlara buğday atmaya,Ege ve akdeniz bölgesi pek bilmez ama iç anadolu ve doğuda kışlar çok sert geçiyor.Karın günlerce hatta aylarca yerden kalkmadığı dönemlerde kuşlar aç ve perişan halde şehir merkezlerine gelip yiyecek arıyor çok zor değil hergün onlara 1 kilo buğday vermek.Ben bunun için satıcılarla pazarlık bile yapıyorum :))) Bazı günler oluyor çocuklar arkadaşlarını da çağırıyorlar günde 4 kilo buğday tükettiğimiz bile oluyor ama yuvalarına tok gidiyorlar.


Son aylarda ise 15 kglik kedi mamaları alıyorum hepsiburada.comdan en iyileri bile sadece 60 tl ve aylarca yiyor bıdıklar dua ediyorlar sizin için.Sığınacak bir evleri ,yiyecek yemekleri bile yok.Bir ayakkabıya acımadan veriyoruz bu parayı. 

Çok mu zor ? Soruyorum çok mu zor? Kuş değil de kedi olur,kedi değilde köpek olur ? Onu bunu bırakın komşunuzun aç çocuğu olur.Çok mu zor bu kadar elimizden birşeyler çıkarmak hiç zor değil.

En son ki buluşmamızda bir sonraki buluşmamız kendin yap projeleri üzerine olacak demiştim.Evet öyle de oldu.KENDİN YAP!!!  Kendin dışında birileri için birşeyler yap !!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *