5 Haziran 2015 Cuma

Sevmek nasıl birşey??

Bu aralar çok merak ediyorum.Belki tuhaf gelecek ama ben hayatımda annem dışında hiç kimseyi sevmedim.En yakın arkadaşlarımı aylarca görmesem bile aramak aklıma gelmiyor.Kavga etsek bir daha görüşmeme ihtimalimiz beni incitmiyor.Galiba babam tüm hayatımı çalmakla kalmadı.İnsanlara olan sevgimide alıp götürdü.Hiçbirşey hissetmiyorum, kimseyi sevmiyorum,sevemiyorum.Sürekli yaralanmaktan korkuyorum.

Bir adamı sevmekse hiç mi hiç aklıma gelmiyor.25 yıllık hayatında bir insanın kalbi hiç mi çarpmaz,hiç mi hoşlanmaz.Hiçbir şey hissetmiyorum.Kendim bu duyguyu bilmediğimden benden hoşlananan insanların duygularınıda hafife alıp onları incitiyorum.Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum.Çok yalnızım ama hayatıma kimseyide almak istemiyorum.Buz tutmuş gibiyim.

Hissetmiyorum.Hiçbirşey hissetmiyorum.....

Dışarıdan bakıldığında insanlar benim bir prenses gibi yaşadığımı sansa da, her an gülsemde çok acınası bir haldeyim.Annesiz ,babasız,sevgisiz.... Ne için yaşıyorum bilmiyorum ama ruhum bedenime yük geliyor.Bitmek bilmeyen bir kabusun içinde debeleniyorum ne yapsam nafile.


Okulumda bitti.Peki şimdi ne olacak ??? Para mı kazanacağım her ay yaptığım gibi deli gibi alışveriş mi yapacağım? Pek ya aile olmak?? Hiç ümidim yok. Kimseyi sevemiyorum ... Hiçbirşey hissetmiyorum.

2 yorum:

  1. sadece depresyondasın, inan bana geçici bunlar. her şey gibi bu da geçecek, kimse hayatının sonuna kadar böyle kalmaz.
    yaşadığın olaylardan sonra evre evre farklı şeyler hissediyorsun, o kadar normal ki. kendinin üzerine gelme, akışına bırak biraz. seni mutlu eden şeylere odaklan daha çok.

    YanıtlaSil
  2. Saol hilal 3 satırla beni mutlu edebiliyorsun.Doğru söylüyorsun depresyondayım sanki bitmek bilmeyen bir kabustan uyanamamak gibi.Umarım dediğin gibi bu da geçer :))

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *