25 Şubat 2013 Pazartesi

Koşu Bandı mı ? Eliptik Bisiklet mi ? Kararımı verdim

Uzuuuuuunca bir süredir koşu bandı alma peşindeydim ama uzun vadede diz ve eklemlerde aşınmaya sebep olduğuna dair bulguların yüksek olmasından dolayı eliptik bisikleti de araştırmaya kadar verdim ve yaptığım araştırmalar sonucu eliptik bisiklet çok daha iyi kalori harcamayı ve kadınların korkulu rüyası olan bel,göbek,basen bölgesini komple çalıştırmayı vadediyor ve selulit konusunda da oldukça etkili bulunmuş.Nimet gibi.Yeme de yanında yat.Hem de koşu bandına oranla çok daha ekonomik 4 kilo vereceğim diye 1000 tl vermenin alemi yok dedim kendi kendime.Aslında evde sporu çok seviyorum ama bileğim ve boynum çok sorun çıkarmaya başladı.Uzuvlarımı daha fazla riske etmeyeceğim.

En doğrusu da bu zaten ve hepimizin es geçtiği bir nokta görünen yağ kütlesinden ziyade kolesterol ve iç organlarda ki yağlanmaları daha da ciddiye almalıyız.Bu nedenle doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum.Zavallı bileğim de daha fazla zorlanmaktan kurtulur artık.Mahvoldu gariban..

2 yorum:

  1. Eliptik (ben skywalker diye biliyordum ismini :D )özellikle bacaklarımın arkasını çok iyi çalıştırdı, popoyu da nitekim öyle. Üst kısımda etkili olup olmadığı tartışılır ama koşu bandından daha iyi olduğu kesin bence de. Spor salonuna gidiyorum tüm aletleri kullanma şansım olmadı henüz ama bildiğim yerden sorulmuş. Eliptik bisiklet alın kesinlikle. :D

    YanıtlaSil
  2. Ben de oyumu eliptikten yana kullanıyorum.Spor salonuna gitmeye üşenmesem daha iyi olacak ama yapacak birşey yok.Tembel emc :)))

    Bilgilendirme için çok teşekkürler ayrıca

    YanıtlaSil

Yazar Hakkında

authorYazar 20 yılı aşkındır bu ne biçim bir hayat sorusunu kendine sormakta ne yazık ki hala cevap bulamamaktadır. Yazarın bu blogu kurmadaki amacı hayatındaki değişim ve gelişimleri gözlemektir. (Henüz bir değişim gözlenmedi ) Tabi bu arada okuyanların içini daha fazla karartmamak adına alışveriş, diy ve eglence paylaşımları ile bloga renk katmayı amaçlamaktadır.



İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *